Metsien herkkuja

Vain muutama askel ulko-ovelta ja olet jo metsässä, ja sieltähän näitä löytyy; mustikoita, vadelmia ja olipa vielä jokunen metsämansikkakin!

Kesä!

Nyt on saatu nauttia pari päivää aurinkoisista lämpimistä päivistä! Jokohan pian tarkenisi uimaan…?

Oletko suuntaamassa lomallasi Salon seudulle? Miltä kuulostaisi yöpyminen maatilalla? Katsohan vuokramökkimme, varauksia on tullut jo paljon,  mutta vielä on vapaitakin päiviä! Muonamies-mökkiimme mahtuu jopa 10 henkilöä, se sopiikin mainiosti esim. useamman sukupolven lomanviettopaikaksi.

Rantasaunalla on mukava viettää aikaa uiden, saunoen ja grillaten. Joella voit soudella soutuveneellä tai onkia. Päiväretkiä voi tehdä vaikka Teijolle (20km) tai Fiskarsiin (45km). Lapsiperheille voi sadepäiväksi suositella Namilaa Salossa.

Toukotöitä

Toukokuu on alkanut aurinkoisena ja lämpöisenä. Tänä keväänä on kylvetty sokerijuurikasta, hernettä ja vehnää.

Uudet kotisivut!

Pyhäjoen tilalla on ollut maanviljelystä jo satoja vuosia, maatilamatkailuakin kymmenisen vuotta ja me itsekin ollaan asuttu tilalla jo kaksi vuotta. Nyt halusimme siirtää tarinaamme myös digitaaliseen muotoon. Pääset näiden sivujen kautta kurkistamaan maatilallemme. Jos kaipaat lomaa maaseudulla, katso myös mökkimme ja ota yhteyttä!

Huhtikuu on ollut varsin kylmä, eikä peltotöihin ole vielä päästy. Toivottavasti pian pääsen lisäilemään tänne kesäisempiä kuvia. Jotain toivoa kesästä kuitenkin jo on, sillä koneet ovat ilmestyneet halleista pihalle huollettaviksi.       -Sari